Bemutatkozás

Napjainkat, melyben élünk bátran nevezhetjük a változás világának, amely nem csak a környezetünk változását rejti magában, hanem meghatározza embertársainkhoz fűződő kapcsolatainkat, ezen keresztül üzleti-, partnerkapcsolatainkat.
Cégünk arra törekszik, hogy a partnerkapcsolat minőségét meghatározó fogalmak, mint a megbízhatóság, megelégedettség, felelősségvállalás alapvető követelmény legyen.
Cégünk ebben a folyamatosan változó világban egy biztos pont kíván lenni partnerei és az Ön számára, ahol a fenti fogalmak megtelnek tartalommal.

Cégtörténet:

Az Avant Guarde Kft vagyonvédelmi, szolgáltató és kereskedelmi tevékenységre szakosodottvállalkozás. A kft 1997. január 01-én alakult.
Az Avant Guarde Kft munkáját országos hatáskörrel végzi. Cégünk sok éves szakmai tapasztalattal rendelkezik.
Az Avant Guarde Kft fontos célkitűzése ügyfeleink megelégedettségének biztosítása és ezzel együtt tevékenységünk jövedelmezőségének folyamatos fenntartása. A cég törekszik a piacon elfoglalt helyének megtartására és lehetőség szerint növekvő megszerzésére.
Ezek a célkitűzések csak akkor érhetők el, ha versenyképes, hibátlan szolgáltatást nyújtunk ügyfeleink számára a szerződésben vállalt kötelezettségeink maradéktalan betartásával.
Ezért rugalmasan alkalmazkodunk vevőink elvárásaihoz és igényeihez, feladatainkat mindenkor magas színvonalon teljesítjük.
Mindent megteszünk azért, hogy vevőink feltétlen megbízható és korrekt partnert találjanak bennünk.
A cég vezetősége felelősséget vállal azért, hogy az élőerős őrzés-védelmi, biztonságtechnikai és magánnyomozói tevékenységet az érvényes jogszabályi és hatósági előírásoknak megfelelően, ellenőrzött és felügyelt körülmények között végezzük.
Ehhez biztosítja a szükséges erőforrásokat. A személyi állomány jelentős része rendőri, vagy katonai pályafutását követően helyezkedett el cégünknél.
Munkájukat a szolgálati évek alatt megszerzett nagyfokú szakmai rutin és fegyelmezett munkavégzés jellemzi, melyet jól kiegészít a melléjük felvett fiatalok munkabírása.
Az Avant Guarde Kft-nél szolgálatot teljesítő vagyonőrök a Kft által rendszeresített formaruhában a megfelelő önvédelmi eszközökkel felszerelve végzik munkájukat. Rendelkeznek téli-nyári, valamint átmeneti ruházattal.
A felső ruházaton minden esetben jól láthatóan elhelyezzük vállalkozásunk logoját. Munkatársaink fényképes kitűzőt viselnek.
Valamennyi munkatársunk felelős saját munkája minőségéért, a hibás szolgáltatás megakadályozásáért, illetve a nem megfelelően végzett tevékenység megszüntetéséért.

Hosszú távú együttműködési kapcsolatot alakítottunk ki mindazokkal a beszállítóinkkal, amelyek azonosultak cégünk minőségi célkitűzéseivel.
A minőség fenntartása és fejlesztése érdekében a vezetőség támogatja és megköveteli a folyamatos képzést és önképzést.
Állandóan törekszünk szolgáltatásaink, szervezetünk és tevékenységeink fejlesztésére is.

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu